2021 YILI ABONE VERİTABANLARIMIZ

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Yozgat Bozok Üniversitesi olarak 2021 yılı için  toplam 14 veri tabanına abonelik gerçekleştirmiş bulunmaktayız. TÜBİTAK-ULAKBİM tarafından sağlanan 44 veri tabanı ile birlikte toplamda 58 veri tabanını sizlerin kullanımına sunuyoruz.

Mühendislikten eğitime, sağlıktan edebiyata bir çok farklı disiplinde sizlere hizmet edecek, araştırmalarınızda ya da dersleriniz esnasında sizlere faydalı olacak elektronik kaynaklarımızı sizlerle buluşturmaktan mutluluk duymaktayız.

Veri tabanlarımıza kütüphane web sayfasında bulunan "Kaynak Araştırma" kısmından ya da aşağıdaki listeden kolaylıkla erişebilirsiniz.

Ulakbim veri tabanları ve detayları ekte yer almaktadır. Abonelik gerçekleştirdiğimiz veri tabanlarının listesi aşağıdaki gibidir, veri tabanlarının detaylarına mail ekinden ulaşabilirsiniz.

1. MathSciNet
  2. UptoDate Advanced
  3. AYEUM (Tüm Dersler)
  4. Vidobu
  5. EBSCO eBook Collection
  6. Cambridge Books Online (STM Collection)
  7. Cambridge Journals Online
  8. HiperKitap
  9. Turcademy
  10. Türkiye Atıf Dizini
  11. SOBIAD
  12. e-YDS
  13. EDS
  14. VETİS

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı