Yozgat Bozok Üniversitesi

HiperKitap Deneme Erişimi

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

HiperKitap Veri Tabanı, 30.11.2023 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Hakkında:

Hiperkitap, dil ve edebiyat, tarih, felsefe, psikoloji, hukuk, bilgisayar, çevre, kişisel gelişim, mühendislik ve teknoloji, ekonomi ve finans, tıp, işletme gibi 28 ana konu başlığı altında 400 yayınevinden 26.000’den fazla e-kitap içermektedir. On binlerce e-kitabın yanı sıra Hiperkitap; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir.

Kullanıcılar;

Hiperkitap’ta bulunan 26.000+ e-kitabı online olarak görüntüleyebilirler.

• Bilgisayarlara, Android ve IOS destekli cihazlara ödünç alabilmektedirler. Böylece internet erişimine ihtiyaç duymadan, istedikleri yerde ve istedikleri zamanda e-kitaplardan yararlanabilirler.

• Temel ve detaylı arama seçenekleri, e-kitap içerisinde arama yapma, e-kitap üzerine not ekleme, otomatik kaynakça oluşturma, PDF olarak sayfa kaydetme, e-kitap ödünç alma ve kullanıcıların kendi e-kütüphanelerini oluşturabilmeleri gibi birçok özellik sunan Hiperkitap ile kullanıcılar kendilerini fiziksel kütüphanede gibi hissedeceklerdir.

Tanıtım dokümanı için tıklayınız.

Erişim Linki: https://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=e011tww

İyi çalışmalar dileriz.

18.10.2023 16:19